Ilmoittautuminen

Tälle sivulle on koottu ilmoittautumisohjeita, jotka kannattaa lukea huolellisesti ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki on tämän sivun alaosassa.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika on päättynyt 28.2.2022. Jälki-ilmoittautuminen on kuitenkin edelleen mahdollista alempana olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksu on yhden päivän osalta 45 € ja kahden päivän osalta 90 €.*
Huomioi early bird -tarjous: Aikaisen ilmoittautujan hinnat, 40 € yhdeltä ja 80 € kahdelta päivältä, ovat voimassa 31.1.2022 saakka. Osallistumismaksu ei sisällä ruokailua.

*Opiskelijoiden osallistumismaksu on 40 € yhdeltä päivältä ja 80 € kahdelta päivältä, eli sama kuin early bird -tarjous.

Ruokailu päivien aikana

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on mahdollista varata lounas Musiikkikeskuksen kautta tai ruokailla muualla Kuopiossa. Ohjeet ja lisätietoja löydät sivulta Ruokailu .

Ilmoittautuminen

Jumalanpalveluspäiville ja kanavatyöskentelyihin ilmoittaudutaan Lyyti-ohjelman kautta. Ilmoittautumislomakkeessa pyydetään yhteystietosi päiviin liittyvää viestintää ja mahdollisista ohjelmamuutoksista tiedottamista varten. Voit valita, minä päivinä ja mihin kanaviin osallistut. Voit valita TÄÄLTÄ PERJANTAIN KANAVAT JA TÄÄLTÄ LAUANTAIN KANAVAT.

Ilmoittaudu tästä linkistä:
LINKKI JAETUT EVÄÄT -JUMALANPALVELUSPÄIVIEN ILMOITTAUTUMISEEN

Ohjeita ryhmän ilmoittautumiseen

Yksi henkilö voi ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön siten, että jokaisesta henkilöstä tulee oma osallistujansa. Ryhmäilmoittautuminen on suositeltavaa erityisesti silloin, kun ilmoittaja maksaa koko ryhmän osallistumisen. Ryhmäilmoittautumisessa joka 8. osallistuja on ilmainen.

Ryhmäilmoittautumista varten pyydetään ryhmän yhdyshenkilön yhteystiedot sekä jokaisen ryhmän jäsenen tiedot. Ennen ryhmäilmoittautumista yhdyshenkilön on kerättävä jokaiselta ryhmän jäseneltä seuraavat tiedot:

Tarvitsemme kaikkien osallistujien yhteystiedot päiviin liittyvää viestintää ja mahdollisista ohjelmamuutoksista tiedottamista varten.