Ruokailu

Huomioithan, että osallistumismaksu ei sisällä ruokailua. Tästä löydät tietoa Kuopion Musiikkikeskuksen tilattavista ruokapalveluista sekä Kuopion muista ruokapaikoista.

Ruokailu Musiikkikeskuksessa

Musiikkikeskuksen Valohallissa on tarjolla lounasta perjantaina klo 11–12 ja lauantaina klo 11–12.30. Lounas maksaa 12 euroa, ja hintaan sisältyy runsas salaatti- ja leipäbuffet, lämmin ruoka, reilun kaupan luomukahvi tai haudutettu tee, pieni makea ja jäävesi.

Lounasta tarjoillaan pääasiassa ennakkoon tilanneille. Lounaan Musiikkikeskukselta voi tilata tästä linkistä valitsemalla esityksen “pe 18.3. klo 11:00 jumalanpalveluspäivien lounas” ja/tai “la 19.3. klo 11:00 Jumalanpalveluspäivien lounas”. Huomioithan, että perjantain ja lauantain lounaat eivät sisälly tapahtuman osallistumismaksuun. Kummallekin päivälle lounas on varattava etukäteen, perjantain lounas viimeistään 16.3. ja lauantain lounas viimeistään 17.3. mennessä.

Lounaiden ryhmämyynti ja maksutapana laskutus; lisätiedot ja tilaukset ravintolan myyntipalvelusta ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi tai puh. 045 187 4060.

Musiikkikeskuksen kahvio

Lounaspalveluiden lisäksi Valohallin kahvio on avoinna perjantaina klo 9–15.30 ja lauantaina klo 8.30–15.

Lounasruokailu muualla kuin Musiikkikeskuksessa

Mikäli haluat syödä lounasta muualla kuin Musiikkikeskuksessa, Kuopion keskusta-alueella on runsaasti kahviloita ja ruokailupaikkoja. Löydät tietoa Kuopion lounasravintoloista esimerkiksi täältä: Lounaat.info

Lauantain lounastauon aikana (klo 11-12:30) ovat auki ainakin seuraavat ruokapaikat:

Etäisyys Musiikkikeskukselta n. 500 m tai vähemmän:

Etäisyys Musiikkikeskukselta yli 500 m:

Päivällis- ja illallisruokailu

Kuopion keskusta-alueella ovat päivällis- ja illallisaikaan avoinna ainakin seuraavat ravintolat: