Tapahtumapaikat ja pysäköinti

KESKEISIMMÄT TAPAHTUMAPAIKAT

Kuopion Musiikkikeskus sijaitsee aivan Mualiman Navan kuppeessa, noin 700 metrin päässä torilta. Musiikkikeskuksen yhteydessä on pieni parkkipaikka, joka täyttynee varsin nopeasti. Jos kuljet tapahtumaan omalla autolla, suosittelemmekin auton jättämistä torin alla olevaan Toriparkkiin, jonka sisääntuloaukot ovat Puijonkadun kautta. Lisätietoja Toriparkista löydät osoitteesta Toriparkki – Kuopion Pysäköinti (kuopionpysakointi.fi) . Musiikkikeskuksen läheisyydessä on myös aikarajallisia ja/tai maksullisia kadunvarsipaikkoja. Lisätietoja Muu pysäköinti – Kuopion Pysäköinti (kuopionpysakointi.fi) .

Kuopio Musiikkikeskuksen ja Tuomiokirkon välimatka on noin 600 metriä. Tuomiokirkolla ei ole omaa parkkipaikkaa, vaan autolla liikkuvia kehotetaan jättämään autonsa joko torin alle Toriparkkiin tai kadunvarsiparkkiin .

Musiikkikeskuksen ja Alavan kirkon välimatka on noin kilometri. Kirkon pihassa on pieni parkkipaikka. Lisäksi auton voi jättää kadunvarsiparkkiin.

Musiikkikeskuksen ja Vanhan Pappilan välimatka on n. 600 metriä. Pappilallaa ei ole omaa parkkipaikkaa, joten auton voi jättää kadunvarsiparkkiin.

MUUT TAPAHTUMAPAIKAT

Lisäksi sunnuntaina 20.3.2022 on rikas jumalanpalveluskattaus ympäri Kuopiota, muun muassa seuraavissa kirkoissa:

  • Kallaveden kirkko Rauhalahdentie 21, 70780 Kuopio (Rauhalahti, n. 8 km päässä Kuopion torilta). Oma parkkipaikka.

  • Neulamäen kirkko Vesurikuja 4, 70150 Kuopio (Neulamäki, n. 5 km Kuopion torilta). Oma parkkipaikka.

  • Puijon kirkko Taivaanpankontie 3, 70200 Kuopio (Puijonlaakso, n. 3 km Kuopion torilta). Oma parkkipaikka.

  • Karttulan kirkko Kirkkotie 23, 72100 Karttula (n. 45 km Kuopion torilta). Oma parkkipaikka.

  • Maaningan kirkko Maaningantie 33, 71750 Maaninka (n. 48 km Kuopion torilta). Oma parkkipaikka.